Interim management


Voor Rijkswaterstaat leveren wij een senior Communicatieadviseur voor het knooppunt Hoevelaken.


Voor de gemeente Coevorden leverde Muto Communicatie de teamleider Bestuur en ondersteuning. De afdeling bestond uit de verschillende secties als facilitaire zaken, bestuursondersteuning, communicatie, kabinetszaken en een aantal secretariaten. Het doorvoeren van bezuinigingen, het herinrichten van secties en inhoudelijk vormgeven aan bestuursadviseur voor het college van burgemeester en wethouders vormde onderdeel van deze functie. 


Voor het Service Centrum Drechtsteden leverde Muto Communicatie een accountmanager. Het servicecentrum voert de bedrijfsvoeringstaken uit voor de zes Drechtsteden en voor een aantal gemeenschappelijke diensten zoals de Sociale Dienst, Gemeentelijke Belastingen, Ambulancedienst, GGD. De accountmanager is de schakel tussen het servicecentrum en de klanten. Naast accountmanagement heeft MutoCommunicatie ook een aantal projecten uitgevoerd, waaronder het implementeren van een nieuwe werkwijze voor accountmanagement en het evalueren van de mantelovereenkomst van het SCD met de Drechtstedenorganisaties.


Voor het Rotterdam Climateinitiative leverden wij een jaar lang de communicatiemanager. Zij bouwde het merk verder op, verstevigde de communicatieaanpak vanuit het samenwerkingsverband en ontwikkelde kaders voor de communicatie rond thema’s zoals biomassa, CO2-opslag en duurzame mobiliteit.


Voor de gemeente Coevorden leverde Muto Communicatie de senior communicatieadviseur. Deze adviseur moest de sectie communicatie versterken op strategisch gebied.Het onrwikkelenen implementeren van het communicatiebeleid, het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe huisstijl, woordvoerder voor het college van burgemeester en wethouders, adviseur voor de portefeuille van de burgemeester en het coachen van alle medewerkers van de sectie communicatie vormde onderdeel van deze opdracht.


Neem voor meer informatie contact met ons op


< terug naar wat we doen